Teckna klimatsmart el och stötta Torsåkers IF

För varje tecknat elavtal sponsrar Gävle Energi Elhandel föreningen med upp till 300 kronor.

Gävle Energi Elhandel är en partner till Torsåkers IF och nu vill vi ge dig möjligheten att stötta din förening lite extra. Det gör vi genom att erbjuda dig 100 % förnybar el från Gävle Energi Elhandel och samtidigt gör du ett klimatsmart val som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det blir, som det brukar heta, en win-win för alla.

För varje elavtal som tecknas skänker Gävle Energi Elhandel mellan 100-300 kronor till föreningen. Och bäst av allt, det finns inget tak på siffran – den bara växer ju fler som tecknar elavtal. Så ta chansen att hjälpa till med en intäkt som kan göra stor skillnad för Torsåkers IF. Tillsammans gör vi skillnad!

100 % förnybar energi

Elen från Gävle Energi Elhandel är garanterat 100 procent förnybar. Det innebär att den kommer enbart från energikällor som vatten, vind, sol och biobränsle.

Så här går du tillväga

Läs nedan vilka elavtal du har att välja på och vad respektive ger för sponsring till föreningen.
För att se aktuella elpriser och teckna ett elavtal behöver du söka på din adress i rutan nedanför och gå igenom ett par steg. Observera att du inte tecknar något avtal förrän du har godkänt och signerat med BankID. Efter du har tecknat får du en bekräftelse på mejl och sen fixar Gävle Energi resten. Enkelt, eller hur!

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Gävle Energis kundservice på telefon 026 -17 85 75 eller mejla kundservice@gavleenergi.se.

Välj mellan dessa elavtal

Rörligt elpris

200 kr till Torsåkers IF

Rörligt elpris ändras varje månad efter nordiska elmarknaden och kan därför både gå upp och ner. Passar dig som vill ta del av låga elpriser, men är beredd att ta risken att priset snabbt kan stiga.

Elpriset ändras månadsvis.

Just nu erbjuder vi inte Fast elpris 1 år

Fast elpris innebär att du har ett bundet elpris under hela avtalets längd. Passar dig som vill ha bättre koll på vad elen kommer att kosta dig, samtidigt som du inte binder upp dig längre än ett år.

Samma elpris under 1 år.

Just nu erbjuder vi inte Fast elpris 2 år

Fast elpris innebär att du har ett bundet elpris under hela avtalets längd. Passar dig som vill ha bättre koll på vad elen kommer att kosta dig, och du slipper prishöjning om elpriserna går upp.

Samma elpris under 2 år. 

Erbjudandet gäller endast nya kunder till Gävle Energi Elhandel.

Se elpriser och teckna elavtal

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar och prisjusteringar.